Senator CRISTIAN RESMERIŢĂ: ”Pentru Valea Jiului nu văd altă soluție decât candidatul PSD, Viorica Dăncilă”

            Duminică, 17 noiembrie, senatorul CRISTIAN RESMERIŢĂ a organizat o conferință de  presă, unde a făcut o radiografie a rezultatelor obținute de organizațiile PSD din Valea Jiului în primul tur de scrutin pentru alegerea președintelui. Acesta a subliniat încă odată că, Valea Jiului se află în topul celor mai importante zone ale țării, unde  PSD deține puterea în zonă, are mii de membri și simpatizanți, iar rezultatele sunt demne de toată lauda.

                ”Vreau să vă spun că toate organizațiile PSD din Valea Jiului au câștigat categoric în toate localitățile. Doresc să mulțumesc foarte mult organizațiilor PSD de la Uricani până la Petrila, care și-au făcut datoria într-un mod extraordinar de frumos, de asemenea primarilor Partidului Social-Democrat, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, dar mai ales membrilor de partid și simpatizanților, oameni simpli, care au fost alături de noi și de data aceasta. Spre bucuria mea, rezultatele din Valea Jiului privind PSD sunt în top la nivel național, atât la municipii, cât și la orașe; pot spune că am ocupat locurile I, II și III pe țară! Deci, ca să fim bine înțeleși, de exemplu,  municipiul Lupeni a ieșit pe locul I la nivel de țară, cu aproximativ 45% din voturi exprimate pentru candidatul PSD, nu am rezultatele în față acum ca să vi le spun pe toate, dar stăm foarte bine! Nici nu doresc să citesc de pe o foaie, îi las pe alții să citească… S-au obținut rezultate și mai mari, chiar înspre 49%, dacă nu mă înșel, acest fapt a fost pe la Aninoasa. Vreau să vă mai spun că între organizațiile PSD din Valea Jiului nu a fost o competiție, să fie care pe care, însă am avut ambiții mari, toți președinții de organizații, de la Petrila, de la Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani în dorința de a obține rezultate mai bune, o concurență, care este benefică pentru că s-a văzut, am obținut rezultate foarte, foarte bune”, a spus senatorul hunedorean.

Legat de cel de-al doilea tur de scrutin, senatorul hunedoreana  a declarat că este deschis la orice colaborare și cu alte partide, pentru a se obține victoria  finală.

”Nu refuz niciodată alianțe cu lideri politici, pentru că, până la urmă, politica trebuie făcută profesionist. Cred în faptul că atunci când mai multe forțe politice sunt de-o parte a baricadei, acestea pot să aducă plus valoare. Exemplul cel mai bun este  cel petrecut recent,  de la Lupeni, unde aproape toată organizația PRM Lupeni, care este foarte puternică la nivel național  și  după mine este cea mai puternică organizație PRM din țară, având patru consilieri  a venit alături de primarul PSD de la Lupeni, Lucian Resmeriță, venind spre PSD Lupeni trei consilieri din patru, chiar și cu riscul de a-și pierde mandatul acela de consilier local.  Pe mine m-a bucurat și acea alăturare a colegilor de la PRM Lupeni de echipa PSD Lupeni și vă spun că în perioada următoare alți lideri politici din Valea Jiului își vor afirma sprijinul înspre candidatul PSD și înspre proiectele pe care eu, personal, le-am avut și le am la nivelul Văii Jiului. Deci, practic, o coaliție locală pentru a obține rezultate cât mai bune la următoarele alegeri, turul II”, a completat senatorul Cristian Resmeriță.

Acesta i-a îndemnat pe alegători să voteze cum le dictează conștiința, dar să fie conștienți de realizările și proiectele PSD pentru Valea Jiului. Acesta a subliniat faptul că,  cele mai multe realizări s-au petrecut în timpul guvernării PSD.

 ”Doresc să mulțumesc celor care ne-au sprijinit. Este rezultatul unei munci de ani de zile, pentru că, vedem, județul Hunedoara, pentru prima dată după vreo zece, unsprezece ani a fost pierdut de PSD! Rezultatul la primul tur și trebuie să spunem, a fost de 34% la 29%, 34% pentru PNL și 29% pentru PSD și pe valul acesta,  hai să recunoaștem, crescător al președintelui Iohannis, poate chiar al  PNL  la nivel național, dar și a faptului că a trecut moțiunea și că guvernul PSD a picat și toate acestea au reprezentat lovituri pentru PSD,  noi, cei din Vale, am reușit să rămânem pe picioarele noastre datorită efortului și muncii pe care le-am depus de foarte multă vreme. Practic, suntem câștigători și doresc încă o dată,  să ambiționez toate organizațiile PSD din Valea Jiului să obțină niște rezultate foarte bune în turul II. Doresc încă o dată să mulțumesc celor care au fost alături de candidatul PSD și să-i rog pe cei care au votat alți candidați,  să judece foarte bine, să se gândească foarte bine, să pună în balanță cei doi candidați și să facă o alegere pe care dânșii o consideră cea mai bună. Însă eu,  pentru Valea Jiului nu văd altă soluție decât  candidatul  PSD, Viorica Dăncilă”, a conchis senatorul Cristian Resmeriță.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: