Gheorghe Toma ”Cetățean de onoare” al municipiului Petroșani

          Unuia  dintre cei mai buni directori generali ai Văii Jiului, Gheorghe Toma – de la REALCOM SA,  i  se va conferi titlul de ”Cetățean de onoare” al municipiului Petroșani, într-un cadru oficial. Această distincție vine ca o încununare a activității sale profesionale de succes, societatea pe care o conduce fiind una de top, și care sprijină întotdeauna cele mai importante evenimente care promovează cultura, arta, sportul și oamenii talentați ai Văii Jiului.

Activitatea caritabilă desfășurată de Gheorghe Toma s-a remarcat cu precădere în ultimii ani, odată cu înființarea, sub egida Asociației Sfinții Apostoli (condusă de același inimos Gheorghe Toma) a Centrului Social Educațional ”Sf. Ecaterina” din Petroșani, unde zeci de copii din familii nevoiașe ale Petroșaniului au parte de sprijin educațional și de o masă caldă în fiecare zi, dar unde sunt găzduite, cu regularitate, activități cultural-artistice oferite gratuit publicului petroșenean și nu  numai. Toate aceste eforturi susținute au constituit baza deciziei luate  în unianimitate de Consiliul local al municipiului Petroșani, la inițiativa primarului Tiberiu Iacob Ridzi, de  a i se conferi directorului general,  ec. Gheorghe Toma titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Petroșani”.

Prin muncă și prin pasiune putem să ne clădim un viitor și să cinstim comunitatea căreia îi aparținem. Un astfel de om este și domnul Gheorghe Toma, apreciat economist și manager, un cetățean deosebit al comunității noastre, a cărui activitate profesională și implicare în viața socială a Văii Jiului reprezintă un model pentru noi și pentru tânăra generație. De aceea, sunt convins că facem noi înșine un gest de onoare, acordându-i acestui om de excepție titlul de Cetățean de onoare al municipiului Petroșani”, a se arată în nota de fundamentare înaintată spre aprobare Consiliului local al municipiului  Petroșani, de  primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Conform datelor sale biografice, directorul general al REALCOM SA,  Gheorghe Toma s-a născut la Petroșani la 11 septembrie 1951. Și-a desăvârșit studiile academice la Academia de Științe Economice București, iar după dobândirea calității de economist a revenit acasă, la Petroșani, mai întâi ca tehnician în cadrul ICS Mărfuri Industriale Petroșani și, mai apoi, din 1983, ca director general la REALCOM SA Petroșani, calitate profesională în care se regăsește și în prezent.

Iar performanța se vede  după 36 de ani de activitate prodigioasă pentru binele comunității din care face parte.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: