Party carnaval pentru copiii din Lupeni

            Administrația locală a municipiului Lupeni și Clubul de Presă Valea Jiului au organizat un party carvanal pentru copiii din Lupeni. Costumați  în prințese, în Contele Dracula, în Alba ca Zapada și cei 7 pitici, în clovni, cei mici au intrat în pielea peroanejelor de poveste, evoluând într-un amplu concurs și pentru adjudecarea premiilor puse în joc, jucării, și alte cadouri.

Decorul ambiental de toamnă a fost realizat cu sprijinul dnei Petronela Baldovin. Prezent la eveniment, consilierul județean, Maria Ivăniși le-a spus celor prezenți că: ”Orice acțiune culturală dedicată celor mai mici dintre locuitorii municipiului Lupeni vor fi întotdeauna susținute de primarul Lucian Resmeriţă. Vreau să felicit partenerii de la Clubul de Presă pentru inițierea acestui proiect, le urez succes copiilor și fie ca cei mai buni să câștige”.

Evenimentul a fost condimentat cu momentul vesel, susținut de tânărul și viitoarea speranță a teatrului lupenean, Kiki Condoiu, care a adus-o în fața publicului spectator pe,  Ildiko, un personaj controversat și derutat, iar momentele muzicale au fost susținute de  Patricia Nicol Timar care împletește competițiile sportive, de unde se întoarce cu nenumărate premii, cu statutul de vedetă a lumii muzicale.

Iar frumoasa Melek Cepoi  din Uricani, a încântat audiența cu melodiile sale populare antrenante.

La final toți copiii participanți la party carnaval au primit din partea Clubului de Presă  diplome, premii, jucării și dulciuri, acțiunea încadrându-se în multitudinea de evenimente culturale pe care clubul le organizează.

”Acțiunea culturală de astăzi se încadrează în proiecte pe care noi le derulăm an de an. Încercăm să promovăm tinerele talente și ceea ce am reușit să realizăm astăzi aici, împreună cu administrația locală a municipiului Lupeni, este din nou un succes al nostru, al comunității. Vreau să le mulțumesc colegilor mei, Gyongy, Jeni, Dana, Daniel  și Severică că mi-au fost alături, să-i felicităm pe toți câștigătorii, pentru că am dorit să fim alături de  copiii din Centrul de Plasament, cărora le mulţumesc pentru efortul lor și micul lor program artistic, să felicit părinții pentru frumoasele costume și pentru spectacolul care a avut loc în această seară în comunitatea noastră. Și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care s-au implicat în reușita evenimentului”,  a declarat președintele Clubului de Presă, Angella Dumitrașcu.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: