Social-democrații din Lupeni, în campanie electorală pentru alegerea preşedintelui României

         În municipiul Lupeni există cea mai bună şi cea mai puternică organizaţie a social democraţilor din judeţul Hunedoara, care a confirmat şi la precedentele campanii că se pot obţine cele mai bune rezultate electorale din judeţ, acestea cântărind greu în balanţa judeţului Hunedoara, care s-a clasat pe primul loc dintre judeţele din Transilvania şi printre cele mai fruntaşe la nivel de ţară.

În aceste zile însorite de toamnă, sute de membri ai Organizației PSD Lupeni au împânzit străzile din municipiul Lupeni, pentru a face cunoscut programul candidatului la președinție și a convinge cetățenii din Lupeni și din toată Valea Jiului că PSD are cel mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale din acest an, în persoana doamnei Viorica Dăncilă, președintele PSD.

În frunte cu senatorul Cristian Resmeriță, primarul Lucian Resmeriță, viceprimarul Iacob Mesaroș, consilierii locali PSD, consilieri județeni, dar şi cu numeroși  oameni de frunte ai comunității locale din municipiul Lupeni, care fac  parte din cea mai puternică organizație politică locală de la nivelul județului Hunedoara și una din cele mai importante din țară, social-democrații au împărțit mii de materiale electorale și au vorbit cu oamenii despre măsurile din programul prezidențiabilului social-democrat, invitându-i să-și exprime liber votul pentru desemnarea viitorului Președinte al României.

 „Am ieşit în mijlocul lupenenilor pentru a le împărţi materialele promoţionale de campanie şi să discutăm cu cetăţenii despre importanţa alegerilor din 10 noiembrie, când, cu toţii, trebuie să ieşim la vot pentru desemnarea viitorului Președinte al României. Sper, şi am convingerea că, municipiul Lupeni va fi din nou în fruntea judeţului cu scorul pe care îl vom obţine şi după primul scrutin şi după cel de-al doilea. La Lupeni, am putut constata că majoritatea cetățenilor apreciază atât candidatul pe care-l propune PSD, cât și modul în care acesta înțelege să-și ducă campania electorală, precum și programul politic pe care-l propune. Iar activitatea de campanie presupune şi mobilizarea electoratului, iar aceste manifestări care au fost organziate până în prezent în municipiul nostru sunt necesare şi binevenite”, a ţinut să declare preşedintele PSD Lupeni, Cristian Resmeriţă.(R.S.)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: