AMENDĂ de 50.000 lei pentru CONSTRUCŢII ILEGALE în Staţiunea Straja

          Prezent zilele trecute în  stațiunea Straja, pentru premierea tinerilor care au participat la tabara de promovare a acesteia, primarul Lucian Resmeriță a inspectat și construcțiile care se realizează în ultima perioadă în stațiune. Printre investitori găsindu-se și unii care construiesc ca în trecut, fără a respecta legea.

Administrația publică locală a dispus demolarea construcțiilor ilegale

” În această dimineață am aplicat o amendă de 50.000 lei pentru construcții ilegale în Staţiunea Straja, urmată de demolarea acestora. Îi avertizez şi pe această cale pe toţi cei care doresc să construiască în Staţiunea Straja, să respecte legea!”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

În Straja se lucrează intens la finalizarea noilor pârtii, iar privații care dețin vile și cabane în stațiune fac reamenajări și modernizări.

Stațiunea Straja este într-o continuă dezvoltare, devenind cel mare mare domeniu schiabil din România. Iar  investițiile continuă pentru atragerea  turiștilor, atât în sezonul sporturilor de iarnă,  cât și vara, în diferite  tabere și alte  activități.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: