Din acest sezon, Straja va dispune de peste 30 kilometri de pârtie

          Iată că,  sezonul de schi bate la ușă. Și nu ar fi exclus ca iarna să vină mult mai devreme anul acesta. Sezonul de schi va începe în decembrie, când stratul de zăpadă va fi unul consistent și care va permite practicarea sporturilor de iarnă în condiții de siguranță. Iar edilii lupeneni și investitorii promit iubitorilor sporturilor de iarnă că, începând din acest sezon, aceștia vor beneficia de 30 kilometri de pârtie.

Această noutate  ne-a fost furnizată de primarul Lucian Resmeriță, care, în permanență are în  vedere împreună cu echipa sa, dezvoltarea domeniului schiabil. Iar investițiile care au fost făcute în această vară le-am văzut pe viu, cu ocazia competițiilor sportive și ale taberelor care au avut loc în stațiunea Straja.

”Vom da drumul la încă o pârtie de schi, care depășește trei kilometri, așa că vom ajunge pe domeniul schiabil Straja la peste 30 kilometri de pârtie, ceea ce ne situează în topul stațiunilor care, vor atrage cu siguranță și în sezonul 2019-2020 mii de turiști. Dacă sezonul trecut aveam o medie de 3000 de turiști în weekend, odată cu investițiile făcute, credem că adresabilitatea stațiunii va crește. Și la Straja se schiază pe un munte întreg. De accea fac incă de pe acum invitația iubitorilor sporturilor de iarnă sa ne viziteze, mai ales că, din această iarnă, CFR –ul va introduce o rută directă Petroșani- București. Așa că, iubitorii sporturilor de iarnă pot ajunge mult mai ușor la noi. Și suntem mândri de ceea ce avem și investițiile vor continua. Să sperăm că și amplu proiect care vizează  realizarea joncțiunii cu Pasul Vâlcan va continua. Așteptăm doar sprijinul factorilor decizionali”, a ținut să declare primarul Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: