Investițiile continuă la Uricani. S-a deschis prima fabrică de pâine și produse de patiserie

             După ce a beneficiat de sprijinul Consiliului local și al primarului Dănuț Buhăescu pentru realizarea locației unde și-a deschis prima fabrică de pâine și produse de patiserie, Mitică Ciobotaru, unul dintre investitorii orașului Uricani, are în vedere dezvoltarea investiției create, realizate cu ajutorul programului guvernamental START- UP.

            ”Am creat șapte locuri de muncă. Vreau să mulțumesc Primăriei orașului Uricani, Consiliului local, domnului primar Dănuț Buhăescu. Am realizat această investiție cu ajutorul guvernului. Am primit 60.000 de euro, am achiziționat cuptoarele și tot ceea ce este necesar într-o brutărie. Vreau să facem tot mai multe lucruri bune, să ne mulțumim clienții. Chiar era nevoie în orașul Uricani de o brutărie, să fie pâine proaspătă și caldă. Cred că toți locuitorii orașului Uricani vor fi mulțumiți, pentru că, noi ne dăm interesul și silința să le  facilităm prețuri accesibile,  pentru toate buzunarele”, a ținut să declare investitorul uricănean.

Aici, pe lângă pâinea cea de toate zilele, se mai produc și specialități de patiserie, mult  apreciate de copii. Iar ordinea și curățenia este la ”mama ei acasă”, fapt constatat și de organele de control  care au acordat autorizația de funcționare.  Standardele sunt corespunzătoare și la nivel înalt,  iar  uricănenii pot să-și procure pită caldă și de calitate la prețuri rezonabile.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: