Viorica Dăncilă: ”Îi cer președintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde”

     Viorica Dăncilă afirmă că PSD nu va fi o opoziţie facilă la noul guvern care se va forma după moţiunea de cenzură de azi. Preşedintele PSD îi cere lui Klaus Iohannis să numească rapid un guvern. Dăncilă afirmă despre partidele care au dat jos guvernul condus de ea că reprezintă o „alianţă a nepriceperii, a austerităţii şi a oportunismului”.

„Mulțumim cetățenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 și mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România și pentru mai bine. Așa cum mai am spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români și bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale și progres economic pentru țară.

Am guvernat mai bine decât guvernele de dreapta și așa o vom face de fiecare dată când vom avea acest mandat. Noi nu ne-am bătut joc de oameni niciodată, nu le-am tăiat veniturile, nu i-am discriminat și nu i-am aruncat în sărăcie. Îmi doresc, spre binele acestei țări, să nu ajungem să retrăim vremurile guvernării PDL.

Respectăm decizia Parlamentului de astăzi și așteptăm propunerea de guvern și un program de guvernare serios și coerent. Îi cer președintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde.

Partidul Social Democrat își va continua lupta pentru români, își va urmări proiectul pentru țară și va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianță a nepriceperii, a austerității și a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care sunt în stare.

PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând. Să îi vedem la treabă! Așteptăm astăzi formula guvernamentală și programul de guvernare”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

One comment

  1. Valea Jiului spune:

    Cetateni Vaii Jiului au fost si vor fi cu PSD si la bine si la rau , speram ca si ei (PSD) sa nu uite de Valea Jiului (minerit , modernizarea DN 7A Cheile Jietului , DN 66 A spre Herculane , Investitii in Domeniul Schiabil Parang , … ) , …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: