La Lupeni, IONICĂ MOROŞANU şi MELLINA ne încântă de Ziua Educatorului

           Dascălii din municipiul Lupeni care au slujit la catedră peste 40 de ani vor fi felicitaţi într-un cadru festiv, unde vor avea parte de multe surprize.

            Pentru că în data de 5 octombrie se sărbătoreşte Ziua Educatorului, de comun acord cu liderii de sindicat, administraţia publică locală i-a invitat pe dascăli la un spectacol eveniment, susţinut de îndrăgiţii artişti IONICĂ MOROŞANU şi MELLINA. Spectacolul va avea loc în data de 7 octombrie de la ora 18.00. Intrarea se va face pe bază de invitații gratuite, care pot fi ridicate de la instituțiile de învățământ și Palatul Cultural.

„Este ziua supremă a educatorului. Dacă avem o şcoală bună, vom avea şi un viitor. Dacă vom avea profesori dedicaţi vom avea şi copii care vor fi dedicaţi studiului. Vreau să le  mulţumesc pentru tot ceea ce fac, pentru că pun sufletul  în toate activităţile şi mă bucur că am reuşit  să avem directori de valoare şi echipe extraordinare de profesori la şcolile din Lupeni. Numai împreună putem face lucruri bune, colaborarea bună între administraţia locală, şcoală şi comunitate se vede şi în proiectele pe care le derulăm. Vom pune accent pe calitate. Ne înclinăm în faţa profesorilor şi le mulţumesc că există, că fac orice pentru a transmite mai departe lucrurile bune, copiilor noştri. Vreau să le doresc din partea Primăriei şi Consiliului local  multă sănătate, fericire, putere de muncă, să aibă decizii înţelepte în viaţă şi multe bucurii alături de cei dragi, de acasă”, a declarat primarul Lucian Resmeriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: