La Petroşani se desfăşoară a IX-a ediţie a Simpozionului Internaţional Securitate şi Sănătate în Muncă – SESAM 2019

La deschiderea oficială a evenimentului, care se desfăşoară la Univesitatea Petroşani, au participat înalţi oaspeţi din lumea academică, invitaţi de peste hotare, primari etc. Amfitrionul  evenimentului a fost directorul general Arthur Găman care a mulţumit  invitaţilor pentru participarea la cel mai important eveniment al anului 2019, deoarece ISEMEX sărbătoreşte şi 70 de ani de existenţă. 

În deschiderea simpozionului au mai luat cuvântul: prefectul judeţului Hunedoara – Fabius Tiberiu Kiszely, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara – Flaviu Mircea Bobora, inspector general de stat Inspecţia Muncii – Mihail Adrian Oprescu, secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de şanse – Nicolae Dantes Bratu, Rectorul Universităţii din Petroşani – Radu Sorin Mihai, Primarul municipiului Petroani – Tiberiu Iacob – Ridzi, directorul general al CEH – Samuel Dioane, preşedinte de secţie al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România  – prof. dr. ing. Nicolae Iliaş,  fostul director general al INCD – INSEMEX Petroşani – dr. ing. Constantin Lupu etc.

„Ne mândrim de la an la an, de la ediţie la ediţie cu o participare tot mai numeroasă, atât din punct de  vedere cantitativ, cât şi calitativ. Calitatea lucrărilor este în continuă creştere, dezbaterile sunt din ce în ce mai vii, ne bucurăm de prezenţa a numeroşi participanţi, atât din ţară, cât şi de peste hotare, din Italia, Georgia, Polonia, Rusia, Ukraina şi alte ţări. Este un eveniment şi o zi cu totul specială pentru noi, având în vedere că împlinim 70 de activitate continuă şi adresăm pe această cale mulţumiri tuturor autorităţilor care ne sprijină, colaboratorilor din mediul economic, academic şi ne dorim cât mai mulţi ani încununaţi de succes”, a declarat George Artur Găman, director general INSEMEX Petroşani.

Lucrările prezentate în cadrul manifestării au fost transmise în conformitate cu tematica simpozionului, şi vor fi publicate cu acces deschis într-un volum al MATEC Web of Conferences, publicaţie indexată în baze de date internaţionale importante pentru comunitatea academică: Scopus, CPCI (ISI Web of Science – Clarivate Analytics), CAS, Compendex, DOAJ, EBSCO, Google Scholar, Inspec, ProQuest.                                                                                                                                                  Angella Dumitrascu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: