Sprijin pentru proiectele sociale ale Văii Jiului

           Clubul Rotary Petroșani-Valea Jiului a organizat Balul Anual, la Hotelul Rusu, care s-a înscris în aceeași notă de eleganță, dar și de caritate. Aidoma celor mai multe din acțiunile Rotary și acest bal a fost unul cu un scop caritabil determinant.

Pentru ediția din acest an a Balului ”Rotary Petroșani-Valea Jiului” , organizatorii și-au propus strângerea de fonduri pentru  asigurarea îmbunătățirii condițiilor de cazare ale pacienților rezidenți din secția de Îngrijiri Paleative din orașul Petrila, unitate medicală din structura Spitalului de Urgență Petroșani.

”La propunerea doamnei doctor Petronela Șodolescu, obiectivul balului la care au participat 100 de persoane a constat în strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare ale pacienților din Secția de Îngrijiri Paleative Petrila. În urma biletelor vândute, a tombolei organizate și a donațiilor primite s-a colectat suma de 30.000 lei, precum un laptop și alte produse electronice. Toate acestea au fost donate de câștigătorii tombolei. Mulțumim pe această cale tuturor participanților”, a  transmis  Cristian Tamaș, președintele în exercițiu al Club Rotary Petroșani – Valea Jiului.

Acesta a precizat că vor urma și alte proiecte sociale pe care clubul Rotary Petroșani-Valea Jiului le va sprijini, atâta timp cât acestea vin să îmbunătățească și să crească gradul de confort al celor ce au nevoie de sprijin.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: