Victor Socaciu şi Alex de la Orăştie, la „Toamna Lupeneană”

      Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni  organizează în perioada 13-15 septembrie ”TOAMNA LUPENEANĂ”. Evenimentul va avea loc în PARCUL COPIILOR DIN BĂRBĂTENI. Începând  cu ora 18.30, pe perioada evenimentului, vor avea loc spectacole de dansuri şi muzică populară.

           La propunerea primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, consilierii locali au aprobat organizarea acestui eveniment care a devenit o tradiție pentru localitate. Consiliul local al municipiului Lupeni este, astfel, coorganizator al acestui eveniment, care s-a bucurat de un real succes în rândul cetățenilor, care au posibilitatea de a-și face aprovizionarea pentru sezonul rece, cu produse de sezon.

Potrivit organizatorilor, seara de vineri, 13 septembrie,  este dedicată folclorului, care îl va avea ca invitat pe Alex de la Orăștie, un apreciat artist al tinerei generații de rapsozi populari din țara noastră. Seara de sâmbătă, 14 septembrie, va fi o seară folk în compania unui artist de marcă al scenei muzicale românești – Victor Socaciu. Iar ziua de duminică, 15 septembrie, este rezervată exclusiv artiștilor locali. Toate spectacolele din cadrul ediției din acest an a festivalului ”Toamna Lupeneană” vor începe de la ora 18,30.

”Invit cetățenii municipiului Lupeni, ca de fiecare dată în astfel de fericite ocazii, să vină alături de noi, să se bucure de câteva zile de antren, bună dispoziție și spectacol de calitate în cadrul unui festival artistic de tradiție, pe care Lupeniul în găzduiește la început de toamnă. Vă așteptăm cu mare drag !”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Toamna Lupeneană va pune la dispoziţia cumpărătorilor din Lupeni şi din întreaga Vale a Jiului o ofertă generoasă a producătorilor locali, care vor expune la vânzare, la preţuri promoţionale, produse tradiţionale brevetate (de la brânză şi caş, până la cârnaţi sau cozonac) sau alte bunătăţi de prin gospodărie (de la cartofi şi fructe până la ţuică, vin sau palincă). Pe lângă producătorii locali,  la Lupeni, vor fi şi producători din alte zone geografice ale ţării  care vor aduce în atenţia celor interesaţi produse tradiţionale, specifice zonei din care provin.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: