Eficientizare prin digitalizare la Lupeni

            Municipalitatea de la Lupeni are în vedere implementarea unui proiect pe fonduri europene și  este vorba de eficientizarea administrației publice prin digitalizare. 310.000 de lei este suma destinată pentru servicii de implementare a sistemului de management al calității și performanței în cadrul ProiectuluiProceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni”.

“Obiectul achiziției îl reprezintă achiziția de Servicii de implementare a sistemului de management al calității și performanței în cadrul Proiectului „Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni“, Cod MySMIS 128531. Serviciile sunt necesare pentru realizarea atingerii obiectivelor subactivităților: 5.1 și 5.2 ale proiectului „Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni“, Cod MySMIS 128531”, se arată în documentația întocmită.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: îmbunătățirea procesului de planificare strategică și alocare a resurselor în cadrul Primăriei Municipiului Lupeni prin introducerea unui sistem intern managerial certificat; implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni – în corespondență cu Planul Integrat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile cetățenilor – atât din perspectivă back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor), cât și front-office; dezvoltarea cunoștințelor și abilităților personalului din cadrul Primăriei Municipiului Lupeni, în vederea sprijinirii măsurilor vizate de proiect.

        Este avută în vedere formarea/instruirea, evaluarea/testarea și certificarea competențelor / cunoștințelor dobândite pentru 70 de persoane din cadrul grupului țintă, în ceea ce privește simplificarea procedurilor.

Obiectivul general al serviciilor de instruire îl constituie familiarizarea persoanelor din grupul țintă cu implicațiile simplificării procedurilor administrative.

Valoarea totală a proiectului este de 3.210.148 lei.

Valoarea totală eligibilă este de 3.210.148 lei, din care:

2.728.625,80 lei – finanțare nerambursabilă din Fondul Social European;

417.319,24 lei – finanțare nerambursabilă din Bugetul național;

64.202,96 lei – finanțare eligibilă a Municipiului Lupeni.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, începând cu data de 19.06.2019.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: