CRISTIAN RESMERIȚĂ, reales Președinte executiv al Organizației județene PSD Hunedoara

          La Conferința social-democraților hunedoreni, de sâmbătă, 7 septembrie, senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ a fost reales președinte executiv al Organizației județene PSD Hunedoara.

La Conferința de alegeri de la Deva au fost prezenți de la centru, Viorica Dăncilă – Președintele PSD și Prim Ministru al României, Eugen Teodorovici – președinte executiv al PSD – ministru al Finanțelor și Mihai Fifor – secretar executiv al PSD – ministru de Interne. De asemenea, au mai fost prezenți și alți lideri importanți ai social-democraților din România, precum: ministrul Sănătății – Sorina Pintea,  ministrul Tineretului – Bogdan Trif, Daniel Breaz – ministrul Culturii și Educației, ministrul Românilor de Pretutindeni – Natalia Intotero, ministrul Fondurilor Europene – Roxana Mânzatu și ministrul pentru Mediul de Afaceri, comerț și antreprenoriat – Bogdan Oprea.

Președintele executiv al PSD Hunedoara, senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ, cel care conduce cea mai puternică organizație locală a social-democraților din România, cea de la Lupeni, a afirmat că spiritul de echipă și politica bazată pe încredere și solidaritate sunt factori determinanți ai succesului de care se bucură PSD în județul Hunedoara.

”Le mulțumesc colegilor din marea familie a social-democraților hunedoreni pentru încrederea cu care m-au reinvestit în această onorantă poziție politică. Îi asigur că atât în activitatea mea la nivelul organizației, cât și în Parlament, voi face în așa fel încât toate problemele semnalate de colegii noștri, de cetățenii județului, să fie aduse în atenția factorilor de decizie și, așa cum am făcut de fiecare dată, voi căuta soluții pentru a rezolva aceste probleme. Vreau să-i felicit pe toți colegii care au fost aleși în funcții de conducere și, în primul rând, acestora le spun că avem și un obiectiv imediat, câștigarea alegerilor prezidențiale din acest an, dar desigur, în fiecare zi ne pregătim pentru alegerile locale și cele parlamentare de anul viitor”,  a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele executiv al PSD Hunedoara. (R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: