În acest weekend, premierul Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri vin în județul Hunedoara

            Premierul României, Viorica Dăncilă, precum și mai mulți membri ai Guvernului vor veni la sfârșitul acestei săptămâni în județ. Oficialii vor participa la Conferința de alegeri din Organizația Județeană a PSD Hunedoara, iar duminică, 8 septembrie, vor fi prezenți la Serbările Naționale de la Țebea, având programate și alte vizite sau întâlniri cu aleșii locali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cursul zilei de sâmbătă, la Deva va avea loc conferința județeană de alegeri a PSD Hunedoara, unde, cu siguranță, actuală echipă care conduce cu succes destinele partidului, va fi reconfirmată în funcție. În cadrul ședinței va fi prezentat raportul activității  organizației județene, obiectivele pentru viitor și se vor supune la vot propunerile venite din teritoriu.

         ”Organizaţia PSD Hunedoara este o organizaţie matură, care a obţinut cele mai multe voturi la toate scrutinurile organizate până în prezent şi este capabilă să câştige şi campaniile electorale care urmează. Oraşele mici şi mijlocii dau forţa României, unde este zona monoindustrială şi este de datoria noastră, a celor de stânga, să aratăm că România unită, înseamnă România modernă”, a ținut să declare președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor.

           ”Vreau să vă spun că pentru echipa PSD Hunedoara cel mai important este să câştigăm  cu un scor bun alegerile prezidențiale, parlamentare, Consiliul Judeţean și alegerile locale în județul Hunedoara. De aceea, vă solicit dumneavoastră celor de la centru să ne acordaţi tot sprijinul necesar pentru atingerea acestui obiectiv. Noi vom face tot ce ne stă în putere pentru a câştiga campaniile electorale, care iată, bat la ușă. PSD Hunedoara şi-a luat angajamentul, să depăşească rezultatele obţinute în campaniile electorale precedente, concluzionând faptul că „împreună, ţelul nostru este să câştigăm alegerile, să respectăm statutul partidului şi să respectăm cetăţeanul”. Dacă avem responsabilitatea faţă de cetăţean sunt convins că,  şi acesta se va îndrepta către noi şi ne va respecta”,  a declarat președintele executiv al PSD Hunedoara,  senatorul Cristian Resmeriță.

Sâmbătă, 7 septembrie, ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu va fi prezentă în Valea Jiului. Aceasta va efectua o vizită la sediul Apa Serv Valea Jiului din Petroșani, unde va analiza stadiul implementării proiectului de investiții privind modernizarea rețelelor publice de apă și canalizare, acesta fiind cel mai mare proiect de investiții cu fonduri europene pe POIM derulat, în prezent, în Valea Jiului. Ministrul Roxana Mânzatu va avea și o întâlnire cu toți primarii din unitățile administrativ-teritoriale din Valea Jiului, prilej cu care,  vor fi analizate etapele care au fost parcurse până în momentul de față pentru implementarea Programului de Investiții Teritoriale Integrate (ITI) din zone carbonifere, un program special dedicat susținerii comunităților din Valea Jiului, demarat de către fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

            Duminică, 8 septembrie Țebea va fi în atenția mass-mediei naționale, datorită prezenței ”greilor” din politica românească. Se știe că la acest eveniment va fi anul acesta un flux mare de candidați, de președinți de partid, de europarlamentari, primari reprezentanți ai unităților  militare, ai lumii sindicale, etc. Pe lângă premierul Viorica Dăncilă, la Țebea, vor mai ajunge: ministrul Finanțelor – Eugen Teodorovici și ministrul Afacerilor Interne –  Mihai Fifor, ministrul Sănătății – Sorina Pintea și ministrul pentru Mediul de Afaceri – Radu Oprea, ministrul Românilor de Pretutindeni – Natalia Intotero. 

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: