„Ursul din Carpaţi”, din nou la Lupeni

        Sâmbătă,  24 august 2019, în sala de spectacole a Palatului Cultural „Minerul” se va desfăşura cea de-a III – a ediţie a  festivalului concurs de muzică  „Ursul din Carpaţi”.

La concurs s-au înscris concurenţi din mai multe zone ale ţării cu tradiţie în lumea muzicală, pe mai multe categorii de vârstă, în probe artistice precum: muzică pop internaţională, muzică instrumentală, muzică patriotică, muzică pop românească, muzică etno, muzică populară, doină, ansambluri vocale, dans folcloric şi dans modern.

    Deschiderea festivalului va avea loc sâmbătă, 24 august, de la ora 10.00, cu intrarea în concurs a celor mai mici dintre participanţi. Toţi concurenţii vor evolua în aceeaşi zi, iar la final va avea loc şi festivitatea de premiere.

Doritorii de muzică sunt aşteptaţi să-şi vadă favoriţii, intrarea fiind liberă. Organizarea acestui festival la Lupeni reprezintă un act de cultură inestimabil şi un bun prilej de promovare a zonei cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat. Le urăm tuturor mult succes şi fie ca cei mai buni să învingă.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local al municipiului Lupeni.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: