Cupa Straja – ediția a III – a, la Lupeni

             În această săptămână,  în perioada 23-25 august  a.c., în municipiul Lupeni și  în stațiunea Straja se va desfășura o nouă altă ediție a Cupei Straja, la care și-au anunțat participarea echipe din  mai multe zone ale țării. S-au pregătit tricourile, cupele, medaliile,  și pentru a veni în sprijinul organizatorilor, consilierii locali au aprobat alocarea a din bugetul local a sumei de 10.000 de lei pentru acoperirea altor cheltuieli organizatorice. 

”Sportul constituie una dintre activitățile care au fost, sunt și vor fi îndrăgite de locuitorii Lupeniului, de toate vârstele. Acesta este un motiv în plus pentru ca noi, administrația locală, să susținem activitatea sportivă în municipiul Lupeni, mai ales atunci când este vorba de copii și tineri implicați în derularea unor evenimente sportive cum este și cel pe care ne pregătim să-l găzduim în perioada 23-25 august, la stadionul din Lupeni. Felicit organizatorii acestui eveniment sportiv și îi invit pe iubitorii de fotbal din municipiul Lupeni să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a-i încuraja și aplauda pe fotbaliștii juniori participanți la ediția din acest an a Cupei Straja la minifotbal”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Vă așteptăm la cel mai mare turneu de fotbal juvenil din VALEA JIULUI, organizat de clubul sportiv Sorii Junior’s Lupeni. Pe lângă bucuria copiilor de a juca fotbal, veți petrece trei zile în natură în stațiunea montană STRAJA  LUPENI. Echipele care doresc după terminarea turneului să rămână pentru a face o pregătire centralizată vor beneficia de aceleași condiții de cazare și masa în Straja, plus vor avea acces la terenul din orașul Lupeni”, a trasmis și Sorin Corpadi, principalul organizator și coordonator .

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: