PSD Hunedoara se pregăteşte de alegeri

         Joi, 8 august, la iniţiativa Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara, a avut loc o conferinţă de presă unde s-au dezbătut o serie de evenimente de actualitate dar şi noutăți din viața politică, administrația locală și din economie.

La întâlnirea cu presa, conducerea PSD Hunedoara a fost reprezentată de deputatul Laurenţiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara, şi senatorul Viorel Sălan.

Pentru că luna august și începutul lunii septembrie constituie pentru toate organizațiile locale ale PSD Hunedoara ”luna alegerilor”,  preşedintele Laurenţiu Nistor a prezentat succint stadiul desfăşurării alegerilor în organizaţiile locale PSD din judeţul Hunedoara.

Social-democraţii din judeţul Hunedoara vor organiza, începând de vineri, alegeri în cadrul tuturor organizaţiilor locale, urmând ca pe 7 septembrie să aibă loc conferinţa judeţeană de alegeri, prilej cu care se va alege şi noua conducere a filialei judeţene PSD Hunedoara, a anunţat joi preşedintele acesteia, deputatul Laurenţiu Nistor.   „Avem planificate aproape în fiecare zi conferinţe de alegeri. Facem acest lucru pentru că vrem să intrăm în campania pentru alegerile prezidenţiale cu echipe de partid bine structurate, alese de către membrii de partid”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, în conferinţa de presă.

Liderul PSD Hunedoara a precizat că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene, el aflându-se în fruntea organizaţiei din anul 2010.  „Ca om de partid, şi unul disciplinat, nu pot să fac şi să cer colegilor mei să organizeze alegeri doar la comune, oraşe şi municipii. Astfel că am propus colegilor mei să facem alegeri şi la nivelul organizaţiei judeţene, deşi încă mai am câteva luni până îmi expiră mandatul”, a precizat preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara.

Social-democraţii din judeţul Hunedoara care doresc să candideze la funcţia de preşedinte al filialei judeţene vor trebui să-şi depună candidatura până pe data de 31 august, în scris, conform prevederilor din statutul partidului.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: