Tabără gratuită în Straja pentru tinerii din Valea Jiului

„100 de tineri din Valea Jiului vor profita de un week-end, all inclusiv, în staţiunea Straja, în perioada 13-15 septembrie a.c. Cu uşurinţă poţi fi unul dintre ei. Trebuie doar să nu ratezi înscrierea, care se poate face începând cu data de 15 august şi se finalizează în data de 31 august”, se arată în adresa transmisă presei, de organizatori.

Pentru selectarea în cadrul proiectului, tinerii, care trebuie să aibă între 14 şi 35 de ani,  trebuie să transmită juriului orice tip de material menit să descrie şi să promoveze frumuseţea munţilor din Valea Jiului.  Când spunem material de promovare ne referim ori la o fotografie sau un video, machetă grafică, spot audio, sau, dacă ai talent la scris, poţi să compui un eseu. Practic orice are legătură cu tema menţionată şi se poate trimite pe mail, pentru că materialele în vederea înscrierii vor fi trimise, alături de datele de contact, la adresa de mail:  prostraja@yahoo.com.

  Juriul (format din reprezentanţi ai administraţiei judeţene, locale, ai mass -media şi ai Asociaţiei Pro Straja) va selecta cele 100 de materiale câştigătoare. Cei 100 de tineri selectaţi vor participa la tabăra gratuită, în luna septembrie 2019. În perioada 5 – 10 septembrie, juriul  va prezenta pe pagina de Facebook a proiectului şi în mass media locală, lista celor 100 de tineri selectaţi să participe efectiv la tabăra de tineret „DESCOPERĂ STRAJA – implicarea tinerilor în promovarea Perlei Văii Jiului”.

Tinerii selectaţi în cadrul proiectului vor sosi în staţiunea Straja în după-amiaza zilei de 13 septembrie  (vineri), tabăra de tineret urmând a se încheia în după-amiaza zilei de duminică, 15 septembrie 2019. Vor fi asigurate gratuit cazarea, masa, şi o serie de ateliere, precum astronomie, ecologie şi educaţie ecologică, nutriţie, orientare turistică şi trasee montane, situaţii de urgenţă şi salvare montană. Tabăra este organizată de Asociaţia Pro Straja, cu cofinanţare de la Consiliul Judeţean Hunedoara, în parteneriat cu Primăria municipiului Lupeni.(A.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: