Poliția ne informează

       În urma activităților întreprinse, în cursul zilei de joi, 1 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni au identificat trei persoane (în vârstă de 27, 17 şi 11 ani)  din municipiul Lupeni, bănuite de comiterea unei infracţiuni  de furt calificat.

Autorii au fost identificaţi de poliţişti la scurt timp după ce au comis o infracţiune de furt calificat din incinta unei societăţi comerciale. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, iar faţă de doi dintre cei bănuiţi de comiterea faptei au fost dispuse măsuri preventive.

         În cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29.07.2019, în jurul orei 23:00, tânărul de 27 de ani şi minorul de 17 ani, cu complicitatea minorului în vârstă de 11 ani (care a asigurat paza locului faptei), au pătruns prin efracție în incinta unui magazin din Lupeni, de unde au sustras 572 de pachete de țigări de diferite mărci și 260 de lei (creând un prejudiciu de peste 10.800 lei, care a fost recuperat în proporție de 80%).

În urma administrării probatoriului în cauză, faţă de tânărul de 27 de ani poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar asupra minorului în vârstă de 17 ani s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: