Strada Bărbăteni a intrat în modernizare

         Una dintre cele mai importante străzi din municipiul Lupeni care duce  la casele din cartierul Bărbăreni, va intra în reabilitare și moderizare. Este una dintre prioritățile administrației locale, iar primarul Lucian Resmeriță vrea să dea curs tuturor cerințelor pe care, locuitorii municipiului Lupeni le fac.

”Pe lângă amplele lucrări care se execută în loalitatea noastră vă pot spune  că am decis să ne ocupăm și de strada Bărbăteni. Aceasă stradă nu a fost asfaltată niciodată. Am decis ca pentru locuitorii de aici, să facem această investiție importantă, care presupune  o  serie de lucrări care cuprind realizarea de rigole betonate și asfaltarea străzii Bărbăteni pe toată lungimea ei  de peste 465 m”,  a declarat primarul municipiului Lupeni.

Constructorul se află în teren, iar lucrările se află în graficul de execuție.

 Totodată, Primăria Lupeni a demarat un contract de lucrări de reparații pentru mai multe drumuri publice, prin colmatarea cu mixtură asfaltică a fisurilor pe străzile Bucura, Stadionului, Vitoș Gavrilă, I.L. Caragiale, Revoluției, Avram Iancu, Nicușor Gociu, Viitorului, Tineretului, Bărbăteni și bulevardul Păcii.

Costurile totale ale proiectului sunt estimate la 67.500 lei.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: