REABILITAREA CINEMATOGRAFULUI CULTURAL din municipiul LUPENI a intrat în faza de licitație

          Compania Națională de Investiții (C.N.I.) a scos la licitație execuția lucrărilor pentru obiectivele de investiții: Lot 1 Reabilitare, modernizare și dotare Cinematograf Dacia, Hațeg, Lot 2 Reabilitare Cinematograf „Cultural”, Lupeni. 

Valoarea estimată a Lotului 2 Reabilitare Cinematograf „Cultural”, municipiul Lupeni, este de 4.031.526 lei, compusă din cheltuieli pentru investiția de bază – 3.993.250 lei, și cheltuielile pentru organizare de șantier – 38.276 lei. Primarul Lucian Resmeriță este fericit că și acest proiect va fi finanțat pentru Lupeni, și așteaptă finalizarea licitației care are dată limită 19 august a.c.

        ”Mă bucură faptul că cei de la CNI au scos la licitație lucările. Sperăm că acest obiectiv important pentru comunitatea noastră să fie finalizat și să-l punem în funcțiune, devenid cel de-al doilea după Palatul Cultural unde putem organiza diferite evenimente, un obiectiv care  este dorit de cetățeni și în special de tinerii din localitatea noastră, aici, origanzându-se multe dintre evenimentele dedicate lor. Vom reda obiectivul cinefililor, în foaier putem organiza diferite expoziții. Ne dorim ca licitația de execuție a lucrărilor să decurgă fără incidente și să înceapă cât mai curând lucările”, a precizat primarul Municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Și tot în zona cinematografului au demarat lucrările de amenajare urbană a zonei.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: