”Schimbarea ești tu!”

          Bibliotecarul și campionul Avram Iancu își invită prietenii și susținătorii la lansarea unei cărți în care împărtășește cititorului experiențele sale în cei peste șase ani de înot și perfomanțele obținute.

Volumul poartă numele sloganului „Schimbarea ești tu !”, slogan sub care s-au derulat toate experiențele sportive ale apreciatului temerar din Valea Jiului. ”E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate reușitele și sponsorilor care au făcut posibilă tipărirea unui tiraj impresionant”,  a transmis Avram Iancu.

Lansarea oficială a volumului ”Schimbarea ești tu !” va avea loc astăzi , 11 iulie 2019, la Petroșani, evenimentul fiind găzduit la Biblioteca Municipală din Petroșani, locul de muncă al autorului, unde acesta și-a inspirat temerarele sale încercări sportive, după lectura unor cărți celebre scrise mai ales de Jules Verne.

Marele campion Avram Iancu îi așteaptă la această lansare de carte pe toți prietenii și admiratorii săi, dar și pe toți cei care vor să-și îmbogățească lecturile de vacanță, cu o carte de aventură specială. Evenimentul este programat să aibă loc Biblioteca Municipală din Petroșani  astăzi, 11 iulie 2019, de la ora 18,00.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: