”Valea Jiului cântă și încântă” la Zilele Municipiului Lupeni

      Consilierii locali ai municipiului Lupeni au aprobat programul complet al ZILELOR MUNICIPIULUI LUPENI. Acestea se vor desfășura în perioada 12-14 IULIE 2019, și  vor cuprinde activităţi diverse, competiţii sportive de cros, concurs de biciclete, tenis de masă, trei zile de spectacole în care vor fi angrenate atât talentele locale, cât şi artişti consacraţi ai lumii muzicale naţionale.

Invitaţi de marcă îşi vor da concursul în cele trei zile de spectacole, care, cu siguranţă, o să satisfacă toate gusturile.

Vineri, 12 iulie cu începere de la ora 18,30 pe scena din Parcul Bărbăteni vor urca Luke de la Lupeni, Gabi Nicolae, Ciprian Roman, dar și Lena Miclăuș & Septimiu Marișca și Petrică Mâțu Stoian, într-un regal de muzică populară ce se anunță de pe acum unul de excepție.

Sâmbătă, 13 iulie, se anunță a fi o seară de excepție. De la ora 19,00 își vor da concursul nume sonore a muzicii ușoare românești: Andrei Popa, Jul Baldovin, Moise, Anda Adam și Guess Who. La finalul spectacolului de sâmbătă seara, va avea loc și un superb foc de artificii.

Zilele municipiului Lupeni se încheie duminică, 14 iulie, cu un nou spectacol folcloric, programat pentru ora 16,00 în Parcul Bărbăteni, vor urca pe scenă îndrăgiți rapsozi populari din Valea Jiului, precum: Leo Cosma, Cornel Todea, Teodora Filip sau Ansamblul ”Bujorii Muntelui” de la Petrila. Acompaniamentul va fi asigurat de formația ”Virtuoșii Văii Jiului”.

Totodată, nu vor lipsi nici agenţii economici şi vânzătorii ambulanţi care vor oferi o paletă largă de servicii, inclusiv produse tradiţionale care se comercializează la astfel de evenimente.

”Am pregătit trei zile de spectacole care, sperăm noi, este unul diversificat, care satisface toate gusturile artistice ale locuitorilor municipiului Lupeni. Îi invit de pe acum pe toți cetățenii Lupeniului, dar și pe locuitorii Văii Jiului și pe turiștii care se vor afla în acest final de săptămână la Straja sau în alte stațiuni din zona noastră, să vină la Lupeni, să petrecem împreună câteva ore de distracție pe cinste, într-o serie de spectacole de excepție, bucurându-ne cu toții de această nouă ediție a Zilelor Municipiului Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: