Asfaltarea integrală a Bulevardul Tudor Vladimirescu din Lupeni se apropie de final

           Astăzi s-au reluat  lucrările la asfaltarea integrală a Bulevardului Tudor Vladimirescu, un proiect amplu, finanţat din fonduri europene. Forfotă mare pe șantier de dimineață, unii dintre muncitori măturau, alții turnau covorul protector, iar mașinăriile, ca niște locomotive, au fost puse în funcțiune.

Cel mai mare proiect de investiții din municipiul Lupeni, asfaltarea  integrală a Bulevardului TUDOR VLADIMIRESCU, se apropie de final. Se toarmă covorul de asfalt pe porțiunea decopertată, respectiv de la intrarea în municipiul Lupeni până la Spitalul Municipal, Odată cu finalizarea acestui drum, practic municipiul Lupeni beneficiază de o arteră de tranzit reabilitată integral.

             „Astăzi am început derularea lucrărilor de ASFALTARE a Bulevardului TUDOR VLADIMIRESCU. NE CEREM SCUZE pentru disconfortul creat deținătorilor de autoturisme datorită prelungirii duratei lucrărilor, însă în această perioadă au fost executate două traversări peste bulevard, pentru trecerea conductelor de apă și canal și nici vremea nu a fost prielnică, pentru turnarea asfaltului”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

Contractul de finanțare pentru proiectul ”Modernizare stradă Tudor Vladimirescu”, în valoare de 6.918.188,21 lei, a fost semnat la sfarsitul lunii mai de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. Acest proiect de reabilitare a demarat anul trecut cu fonduri de la bugetul local și a continuat anul acesta cu fonduri europene.

Toate lucrările sunt supervizate de primarul Lucian Resmeriță și de viceprimarul Iacob Mesaroș, care au demonstrat încă o dată că, Lupeniul are o echipă de succes, care vrea schimbarea din temelii a imaginii localității pe care o păstoresc împreună.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: