COMISIA EUROPEANĂ PENTRU TURISM S-A REUNIT LA BUCUREȘTI

        Ministerul Turismului, alături de Comisia Europeană pentru Turism, a organizat, în perioada 5 – 7 iunie 2019, la București, Adunarea Generală a European Travel Commission, organizație cu sediul la Bruxelles, care promovează Europa ca destinație turistică unitară la nivel mondial.

           „În acest moment, Europa este destinația turistică numărul unu în lume și datorită promovării intense la care au contribuit toți membrii ETC în ultimii ani. U.E. deține o cotă de piață globală de peste 40%, conform informațiilor valabile pentru anul 2018. Împreună putem dezvolta sectorul turistic din Europa în acord cu noile tehnologii, dar, mai ales, fără să facem rabat de la principiile sustenabilității. Avem nevoie de un echilibru între dezvoltarea economică și dezvoltarea durabilă”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, la Adunarea Generală a European Travel Commission, la București.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a găzduit evenimentul care a asigurat țării noastre creșterea notorietății ca destinație turistică la nivel European, promovarea priorităților și realizărilor în timpul mandatului președinției Consiliului Uniunii Europene, precum și promovarea României ca destinație turistică. Invitații Ministerului Turismului, reprezentanți ai autorităților responsabile din domeniu din statele europene, au avut parte și de experiențe autentic românești, după ce au vizitat obiective reprezentative din București.

Dintre acestea s-au remarcat vizitele de la Ateneu, Muzeul Satului și, în special, cea de la Palatul Parlamentului, care i-a impresionat pe vizitatori prin grandoarea și povestea construcției sale.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: