”AMANTA”, la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

          TEATRUL NAȚIONAL BUCUREȘTI vă invită miercuri, 12.06.2019, ora 20,00 la piesa ”AMANTA”, care va avea loc la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni.

           Comedia ”Amanta” în regia lui Armand Calinovici, o adaptare după celebra lucrare ”Încurcă lume” de A.D. Hertz va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate în numeroase filme și piese de teatru din aria comediei.
Acțiunea se desfășoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură, însă Didina nu doarme, e furioasă.         Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciuna când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce faci atunci când minciuna, o invenție de moment folosită de avocat, se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă! Hai să vedem pe unde scoți cămașa….când în familie cumnatul este PROCUROR!

Excelenta distribuţie îi reuneşte pe actorii Ileana Olteanu/Eugenia Șerban (Olga), Magda Catone/ Monica Davidescu ( Didina Strambuleanu ), Ovidiu Cuncea ( Bungrazescu Traian ) Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru) şi Armand Calotă ( Emil Strâmbuleanu ).

VA ASTEPTAM LA SPECTACOLUL AMANTA DE A.D. HERTZ PENTRU A AFLA ÎMPREUNĂ CUM VA IESI DIN INCURCATURA AVOCATUL-INFIDEL.       

 Prețul unui bilet este de  70,00 lei în SALA si 60,00 lei la  BALCON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: