Au fost recepţionate lucrările de asfaltare a drumului spre stațiunea Straja din Lupeni

        Miercuri, 5 iunie 2019, au fost recepționate lucrările de asfaltare a drumului județean care asigură accesul rutier spre stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni, de către reprezentantul firmei Zona D Petroșani care a efectuat aceste lucrări și o comisie mixtă a Consiliului Județean Hunedoara și a Primăriei Municipiului Lupeni.

La eveniment au fost prezenți, președintele Consiliului județean Hunedoara – Mircea Flaviu Bobora, administratorul public al județului – Costel Avram și primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță.

Investiția, începută în toamna anului trecut, face parte din programul de întreținere și reparații a drumurilor județene, fiind integral finanțată de către Consiliul Județean Hunedoara. Lucrările au fost demarate la solicitarea primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță care se declară acum mulțumit de sprijinul primit din partea Consiliului Județean, în mod special în ceea ce privește susținerea unor investiții de infrastructură în staţiunea Straja.
„Dacă anul trecut finalizam canalizarea, tot anul trecut am promis că terminăm asfaltul aici. Promisiunile noastre au devenit realitate. Avem o colaborare foarte bună cu administrația din Lupeni”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram. 
„După cum vedeți, anul trecut am asfaltat 2,5 km, dar și anul acesta încă aproape 2,5 km. Felicit Consiliul Județean pentru ca iau în considerare prioritățile comunităților. De fiecare dată au venit în sprijinul localităților, nu numai în Lupeni, ci şi în restul localităţilor din Valea Jiului. Se vede o schimbare în modul de abordare, pentru că ajută fiecare localitate. Mă bucur foarte mult de acest parteneriat și vrem să dezvoltăm această stațiune”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

La rândul său, administrația publică locală de la Lupeni a asfaltat drumurile din aria de responsabilitate, astfel încât, de acum, cei care vor să urce cu mașina în Straja au parte de un drum bun, demn de un municipiu european.  (R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: