Lupeniul, într-o continuă schimbare

     De la preluarea mandatului, primarul Lucian  Resmeriţă și echipa sa a transformat municipiul Lupeni într-un vast şantier, lucrându-se pe mai multe fronturi. Încă de la intrarea în localitate,  constructorul lucrează la reabilitarea drumului principal,  a trecut la înlocuirea bordurilor și,  în curând, dacă timpul va permite, se va trece la asfaltarea  uneia dintre benzile de circulație.

Și în cartierele orașului se face curățenie, se înlocuiesc elementele distruse, de montează noi locuri de joacă pentru copii, se amenajează spațiile verzi cu flori de sezon, etc. Mii de flori, de diferite specii, vor aduce un plus de culoare localității. Eforturi susținute de fac și pentru păstrarea  curățeniei în localitate, primarul Lucian Resmeriță promițând din nou amenzi penttu cei care nu respectă regulile bunului simț.

            “De la preluarea mandatului am pus în practică mai multe proiecte care să ducă la creşterea gradului de confort în rândul cetăţenilor municipiului Lupeni. Prin acţiunile edilitare pe care le întreprindem, dorim să schimbăm aspectul Lupeniului şi să ne apropiem cât mai mult de un oraş turistic, modern, care să fie apreciat şi de turiştii care ne tranzitează zona. Ne apropiem de finalizarea amenajării PARCULUI PENTRU COPII din apropierea Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Lupeni. Lucrările sunt EXECUTATE CU ANGAJAŢII Primăriei Municipiului Lupeni, reuşind astfel să reducem costurile cu care au fost realizate noile dotări de care se vor bucura cei mici. După cum aţi văzut încercăm să menținem curățenia în localitatea noastră,  se tunde iarba acolo unde este necesar,  se demontează gardurile de fier şi ne dorim ca municipiul nostru să aibă un aspect îngrijit, să venim în completarea proiectelor de modernizare a străzilor şi trotuarelor şi să transformăm Lupeniul într-o localitate turistică, de nivel European.  Avem în plan modernizarea  zonei de la Agrement, extinderea zonelor verzi și cel mai important,  realizarea investițiilor îin viitorul Centru Civic, noi parcări, etc.”, a ținut să ne declare primarul Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: