Final de proiect ”Unii reacționează. Liderii anticipează”

          Euro Jobs S.R.L.  finalizează zilele acestea un nou proiect intitulat ”Unii reacționează. Liderii anticipează!”,  cu cod MySMIS 117362.

Vineri, 17 mai, va avea loc conferința de presă de închidere a proiectului și printre invitați, pe lângă reprezentanții presei vor participa și reprezentanți ai  unor asociații profesionale și patronate din Regiunea de Vest.

Proiectul ”Unii reacționează. Liderii anticipează!” este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, și a avut drept obiectiv ”Creșterea numărului de angajați din Regiunea Vest care beneficiază de instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în corelare cu domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, prin furnizarea de programe de formare profesională și activități de dezvoltare personală și profesională unui număr de 510 persoane (manageri, angajați din departamentele de resurse umane, antreprenori), precum și prin elaborarea unei planificări strategice pe termen lung în cadrul intreprinderii, pentru 55 firme din Regiunea Vest, intervenție materializată pe perioada a 12 luni”.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: