”Întâlnirea generațiilor” la Lupeni

          La Școala Gimnazială nr. 2, s-a desfășurat etapa județeană a Concursului de Comunicări Științifice ale elevilor din clasele liceale, la disciplina Geografie, ediția 2019. S-au acordat premii şi menţiuni pentru fiecare dintre cele trei secţiuni, geografie fizică, geografia mediului și geografie umană, în conformitate cu regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursurilor şcolare. 
Evenimentul, adresat elevilor si profesorilor de geografie a fost urmat mai apoi,  de simpozionul intitulat sugestiv ”Întâlnirea generațiilor”, ediția a II-a, unde au fost invitați să participle și au fost felicitați pentru activitatea didactică deosebită foști și actuali profesori de geografie din județul Hunedoara.
”Gândurile noastre de mulțumire în această zi dedicată geografiei și geografilor hunedoreni se adresează Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, Societății de Geografie – filiala județului Hunedoara și cadrelor didactice, elevilor și părinților de la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” Lupeni pentru sprijinul acordat și implicarea deosebită în cadrul acestor evenimente închinate educației!”,  au ținut să transmită, organizatorii evenimentului.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: