Mobilier nou pentru locurile de joacă din municipiul Lupeni

        Grija faţă de copiii din municipiul Lupeni va fi mereu în atenţia administraţiei publice locale. Primarul Lucian Resmeriţă îşi onorează promisiunile şi trece la fapte. Prin alocare de fonduri de la bugetul local au fost achiziţionate mai multe sisteme de mobilier ornamental pentru locurile de joacă din parcuri.

          După ce au fost cuprinse în bugetul local, la capitolul investiţii, se are în vedere în perioada următoare, dacă vremea va permite, amenajarea unor noi locuri de joacă pentru copii.

  “Am promis că vom face investiţii şi pentru copiii noştri din municipiul Lupeni. Copiii noştri merită toată atenţia administraţiei locale, merită condiţii mai bune de educaţie în şcoli, merită întreaga susţinere de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios prin sport, cultură, educaţie, distracţie, etc. De aceea întreprindem tot ceea ce este necesar pentru a le asigura acestora condiţii optime pentru ceea ce ne-am propus. Copiii sunt comoara cea mai de preţ a unei familii, dar şi a unei comunităţi. Am deprins şi învăţat acest lucru atât ca dascăl, dar şi ca tată”, a declarat primarul Lucian Resmeriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: