Regal artistic susținut de formația COMPACT la Lupeni

       Iubitorii rockului, trecuți de 50 de ani,  au avut parte vineri, 4 mai,  de un regal artistic susținut de îndrăgita formație COMPACT.  Formația a revenit la Lupeni, după mai bine de 30 de ani.

În sala Palatului Cultural au răsunat din nou melodiile ”Cântec pentru prieteni” , ”Fata din vis”, ”Mi-e dor de tine”, ”Stai cu mine”, care au fost cântată la unison de toți cei prezenți în sală.

De mult timp,  lupenenii nu au mai avut parte de un asemenea spectacol, în  care au reverberat  la unison inimile celor care iubesc formația, rockul  și melodiile acestora.

”Sunt melodiile tinereții noastre, am trecut peste adolescență, mi-au înseninat viața”, a  ținut să ne declare unul dintre participanții la spectacol.

Seara a fost una incendiară, la eveniment participând primarul Lucian Resmeriță, consilierii locali, un public spectator fantastic, iubitor de muzică bună și de calitate.

COMPACT rămâne unic în lumea muzicală românească.

”În eleganta sală a Palatului Culturii din Lupeni am fost alături de un public dornic de cântat, și, împreună am făcut 90 de minute de ”balamuc” și ”veselie” de care ne vom aminti cu drag.

Mulțumim public superb și cântăreț  din Lupeni!

Am promis  să revenim în această zonă minunată, felicităm autoritățile locale pentru că au redat comunității această perlă arhitectonică, mulțumim pentru invitația din partea autorităților locale, mulțumesc domnului primar Lucian Resmeriță.  Și să nu mai lăsăm să treacă pe lângă noi atâția ani. Au trecut 30 de ani de la ultimul spectacol.  Sper să ne revedem sănătoși la următoarea cântare pentru prieteni”, ne-a declarat solistul și liderul formației, Paul Ciuci.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: