Premierul României a vizitat Spitalul Judetean de Urgență Deva

            Vizita în județul Hunedoara a premierului a început cu o discuție la sediul primăriei din Hunedoara. Au fost vizitate apoi obiectivele realizate și cu sprijin guvernamental – respectiv Spitalul Municipal ”Alexandru Simionescu”, precum și zona pietonală din municipiul Hunedoara – proiect realizat prin PNDL, dar și Castelul Corvinilor.  A urmat deplasarea la Deva, la Spitalul Județean de Urgență, unde au fost prezentate secțiile renovate, dar și cele care urmează să intre în proces de modernizare.

Premierul României, doamna Viorica Dăncila, Ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea, Ministrul Muncii, domnul Marius Budăi și Ministrul Finanțelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, au vizitat sâmbătă, 4 mai, Spitalul Județean de Urgență din Deva, unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.
Demnitarii au vizitat secțiile care funcționează în noul corp de clădire, dat în folosință in anul 2017. Imobilul a fost construit in cadrul programului de reparații capitale, finanțat de Guvernul României prin Ministerul Sănătății, a cărui valoare totală depășește 103 milioane de lei. 
De asemenea, premierul a vizitat șantierul noii secții de Pediatrie lucrare pentru care Guvernul a alocat in acest an suma de 8 milioane de lei.
Oficialii au avut o întâlnire cu medicii, asistenții și personalul din cadrul SJU Deva la care au fost însoțiți de președintele CJ Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, vicepreședinții Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, adminiatratorul public al județului, Costel Avram, prefectul Fabius Tiberiu Kiszely, parlamentarii Natalia Elena Intotero, Laurențiu Nistor, Viorel Sălan și Ilie Toma, viceprimarul Devei, Ovidiu Moș și conducerea SJU Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: