Gala Excelenței Hunedorene, ediția a III-a

    Consiliul Județean Hunedoara în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Hunedoara, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Teatrul de Artă Deva și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara vă invită luni, 06 mai 2019, de la ora 13.00, la festivitatea de premiere a celor mai buni elevi și sportivi hunedoreni. Evenimentul va avea loc la Teatrul de Artă Deva, în Sala de spectacole.

120 de elevi și profesori coordonatori, 101 sportivi și antrenori din județul Hunedoara vor fi recompensați cu diplome și premii în bani pentru rezultatele excepționale obținute la olimpiade și concursuri. În luna aprilie, Consiliul Județean Hunedoara a alocat 107.000 lei pentru premierea valorilor hunedorene.

Elevii și profesorii lor vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile școlare și olimpiadele internaționale din anul școlar 2017-2018.

Sportivii și antrenorii lor vor fi premiați pentru rezultatele de excepție obținute la disciplinele olimpice și neolimpice în cursul anului 2018.

Participanții la festivitate vor primi în dar și un scurt moment artistic oferit de Teatrul de Artă Deva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: