Sala polivalentă din municipiul Petroșani a fost inaugurată de curând

          Inaugurarea a fost făcută  în prezența primarului  Tiberiu Iacob Ridzi, a prefectului județului, Fabius Kiszely, a directorului  CSȘ Petroșani – Adrian Pica, dar și a multor oameni iubitori de  sport. 120 de sportivi de la secțiile clubului CSȘ Petroșani au fost prezenți la această mult așteptată inaugurare.

”În primul rând, acolo vor veni sportivii noștri, de la secțiile de handbal, pentru că lor le este  destinat în principal acest spațiu, dar acolo vom face și gimnastică, dar și competiții de lupte și suntem dispuși  și pentru alte școli care vor dori să organizeze aici  competiții diverse.  Sigur vom putea să și închiriem terenul, dar până atunci vom fi nevoiți să ne ocupăm de protejarea spațiului împotriva loviturilor de mingi”, a spus Adrian Pica, director CSS Petroșani.

”Este o investiție inportantă pentru comunitatea din municipiul Petroșani  și din Valea Jiului pentru că, aici își vor desfășura activitatea mulți dintre sportivii valoroși ai zonei noastre. Vreau să mulțumesc partenerilor, constructorului și tuturor acelora care ne-au stat alături”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Compania Națională de Investiții (C.N.I) este cea care a licitat lucrarea de reamenajare, care a cuprins tot ce înseamnă interiorul sălii, de la  tribune, la vestiare și inclusiv terenul de joc.  Un milion de euro a costat reabilitarea sălii, care poate fi închiriată și de către alte cluburi.  În cocheta sală, care are toate dotările necesare, se pot pregăti sportivii de la secţia de handbal și gimnastică, dar sala poate găzdui și competiţii de lupte.

A fost prezent la această inaugurare și cel care  avut ideea reabilitării ei,  fostul director prof.  Toth Zoltan, ce activează  în cadrul secției de schi.  La ora actuală există doar două săli polivalente în județ, cea de la Deva și cea de la Petroșani.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: