Muzică bisericească ”CUVÂNTUL VINDECĂTOR”, la Lupeni

  Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu Comexim – R SRL Lupeni și Compania de Teatru ”Civic Art” București vă invită sâmbătă, 04 mai 2019, de la orele 18,30 la premiera absolută ”CUVÂNTUL VINDECĂTOR”.        Spectacolul „Cuvântul Vindecător” cuprinde muzică bisericească, învățătură creștin ortodoxă și muzică tradițională românească, menite să aducă slavă Bunului Dumnezeu, cinstire neamului și pământului românesc.
Este înscris în proiectul “Artă și spiritualitate” promovat de Compania de Teatru “Civic Art” București din 2010, respectă și în acest an, calendarul cultural spiritual al Bisericii Ortodoxe Române. Sfântul Sinod a hotărât ca în acest an să omagiem satul românesc, prin reprezentanții săi, preotul, învățătorul și primarul gospodar.
Chiar dacă suntem cu toții trăitori într-un oraș, Sfânta Biserică ne îndeamnă să nu ne uităm rădăcinile, ba mai mult, fiecare dintre noi să ne mândrim că avem moșii și strămoșii, undeva la țară. Crezând cu sinceritate în datoria de a ne cinsti valorile, marea lor majoritate născute în satele noastre, Compania de Teatru “Civic Art” București prezintă, sâmbătă, 04 mai 2019, de la orele 18,30, un spectacol al vieții.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni.
Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: