Mobilier medical nou pentru Spitalul de Urgenţă din Petroşani

          Urmând îndemnului Sfântului Apostol Pavel: Iar facerea de bine şi întrajutorarea să nu le daţi uitării; căci astfel de jertfe sunt bine-plăcute lui Dumnezeu (Evrei 13, 16), Biserica hunedoreană şi-a asumat un rost social-filantropic consistent la nivelul judeţului Hunedoara, concretizat în activităţile proprii, precum şi în susţinerea şi consolidarea actului educaţional şi a celui medical furnizat de instituţiile de stat.

Astfel, prin implicarea materială directă a Episcopiei Devei şi Hunedoarei, mai multe secţii din cadrul Spitalului Judeţean Deva şi a Spitalului Municipal Hunedoara au beneficiat de aparatură medicală de ultimă generaţie şi mobilier medical nou, fapt care a sporit considerabil calitatea actului medical la nivelul judeţului Hunedoara.

Cunoscând implicarea Episcopiei Devei şi Hunedoarei pe acest segment, conducerea Spitalului de Urgenţă Petroşani a solicitat sprijinul Bisericii hunedorene pentru echiparea saloanelor cu noptiere noi.

Răspunzând acestei solicitări, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopia Devei şi Hunedoarei a achiziţionat, la începutul anului în curs, un număr de 200 de noptiere medicale noi, la preţul de 130.424 lei, care au fost donate Spitalului de Urgenţă din Petroşani pentru îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare a pacienţilor internaţi aici. Acestea au fost repartizate pe secţiile Cardiologie, Pediatrie, Neurologie, Recuperare şi Obstetrică.

Nădăjduind în folosul revărsat în comunitate prin această faptă, rugăm pe Bunul Dumnezeu acum, în pragul Praznicului Învierii, să binecuvinteze cu darurile Sale cele bogate pe toţi pacienţii şi personalul acestui aşezământ medical! R.S.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: