Primarul Lucian Resmeriță preocupat de confortul cetățenilor dar și de costurile cu care se fac investițiile în municipiul Lupeni

            Parcul de la CAP, una dintre zonele de promenadă, agrement şi distracţie din municipiul Lupeni, va fi dotat cu două FILIGORII realizate în REGIE PROPRIE CU ANGAJAȚII Primăriei Municipiului Lupeni.

        ”În urma modernizării Parcului CAP au fost demolate și locurile unde pensionarii își petreceau timpul liber în zilele frumoase de vară, întrucât acestea făceau notă discordantă cu aspectul modern al parcului. Am realizat aceste filigorii din dorința ca cei care doresc să își petreacă timpul în aer liber în parc, să joace rumy, o carte să poată să fie protejați de arșița soarelui sau de ploile ușoare de vară, astfel să sporim confortul cetățenilor municipiului Lupeni. Filigoriile au fost realizate cu muncitorii Primăriei sub atenta supraveghere a arhitectului și specialiștilor în domeniu, realizându-se astfel economii față de prețul cu care ar fi putut fi achiziționate”, a declarat primarul muncipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Printre angajații primăriei îl găsim și pe cel mai vrednic viceprimar din Valea Jiului, Iacob Mesaros, care este pus pe fapte mari și dă o mână de ajutor la vopsit.

Copiii au şi ei o zonă de joacă care dispune de leagăne, plasa de căţărat, topogane şi nisip, unde cei mai mici dintre ei îşi pot demonstra imaginaţia ridicând „castele şi diferite figurine”, toată  joaca copiilor făcându-se sub supravegherea vigilentă a bunicilor şi părinţilor.

Parcul a fost modernizat anul trecut și este unul dintre cele mai frumoase locuri de promenadă din Valea Jiului, de distracţie şi de petrecere a timpului liber.(R.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: