Pentru a fluidiza traficul rutier, a fost scoasă calea ferată de la intrarea în municipiul Lupeni

         În contextul noilor investiții care urmează a fi realizate în municipiului Lupeni, administrația locală a decis scoaterea din circulație a căii ferate de la intrarea în oraș. Jos la „moară” cum este cunoscută de către lupeneni.

        Fosta cale ferată crea disconfort în trafic și nu de multe ori au fost înregistrate accidente în acea zonă, aceasta nefiind utilizată de mai bine de un sfert de secol. Calea ferată deservea depozitul de grâu pentru moară și produse agroalimentare pentru toate magazinele de pe raza orașelor LUPENI și Uricani.

Pentru a înlătura neplăcerile cu care se confruntau cetățenii care locuiesc sau tranzitează municipiul Lupeni, am decis scotarea căii ferate pentru a se îmbunătăți calitatea stratului de asfalt care se va turna în curând pe porțiunea dintre spital și poarta de intrare în localitatea noastră. În următoarea perioadă vom reabilita această porțiune din DN 66A, va fi turnat covor asfaltic de la Spitalul Municipal Lupeni și până la ieșirea din municipiul Lupeni. Constructorul promițându-ne că nu vor mai exista sincope în trafic. În zona spitalului vom amenaja un sens giratoriu care va duce la fluidizarea traficului rutier pe drumurile noastre.  Așa cum am promis, și eu mă țin de promisiune, autoturismele vor avea parcări special amenajate. Lucrările se vor executa în cadrul celei de-a doua etape a marelui proiect de reabilitare străzi și trotuare în municipiul Lupeni”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: