CJ Hunedoara susține performanța! 30.000 de lei alocați pentru sprijinirea echipei RobotX

           Toți cei 11 componenți ai echipei RobotX vor participa la Campionatul Mondial de Robotică „First Tech Challenge” de la Detroit (Statele Unite ale Americii) unde vor reprezenta România. Conducerea Consiliului Județean Hunedoara a suplimentat ordinea de zi a ședinței de vineri cu un proiect prin care vor fi alocați banii necesari deplasării întregii echipe.

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Hunedoara din data de 29 martie 2019 a fost suplimentată cu proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii cu Asociația Absolvenților, Părinților și Angajaților Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” (Asociația APAC) din Hunedoara.

Potrivit proiectului, CJ Hunedoara va aloca suma de 30.000 de lei pentru sprijinirea echipei RobotX. Suma menționată va fi utilizată pentru  transportul echipajului de robotică „RobotX” din Hunedoara la Campionatul Mondial de Robotică ce va avea loc în orasul Detroit, S.U.A., în perioada 22 – 30.04.2019.

Elevii care fac parte din echipajul de robotică al Liceului Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara au în palmares titlul de campioni mondiali în anul 2018 cucerit în Mexico City.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: