Ample manifestări de Ziua Poliţiei Române

Cu prilejul Zilei Poliţiei Române, jurnaliştii acreditaţi pe lângă IPJ  Hunedoara au fost invitaţi să participe la  un concurs de tir, destinat jurnaliştilor,  care s-a desfăşurat la poligonul militar din Balata-Şoimuş. Chiar dacă a fost o vreme câinească, care a pus la încercare rezistenţa multora, concursul s-a bucurat de o participare largă, câte doi colegi din redacţiile televiziunilor şi redacţiile din Deva, Orăştie, Petroşani. 

După o veritabilă instruire SSM care ne-a fost oferită de comandantul fomaţiunii de luptători ai SAS din cadrul Poliţiei Române, ne-am aliniat la start.

S-a tras cu pistoale Glok, mult mai fiabile şi mai eficiente ca vechile Carpaţi-uri.

S-au tras câte cinci cartuşe şi am avut norocul să nimeresc trei dintre ele.

Cu o experienţă mult mai vastă, colegul meu din Clubul de  Presă Valea Jiului, Ştefan Băutu a luat „chaimacul” concursului, nimerind cinci din  de cinci focuri.

Deci, VALEA JIULUI  a fost fruntea, am fost cei mai buni.  Am fost premiaţi cu diploma de către gazdele noastre, iar la finalul concursului,  a avut loc şi un exerciţiu demostrativ  al luptătorilor SAS.

Luni, 25 martie a.c. de Ziua Poliţiei Române, la sediul Poliţiei din Deva, va avea loc ceremonialul festiv, avansări în grad, la termen şi înainte de termen şi vor fi desemnaţi cei mai buni poliţişti la categoriile: cea mai bună subunitate, cel mai bun colectiv şi Poliţistul anului.

Prin natura activităţilor pe care le defăşoară, Poliţia Română se află în slujba cetăţeanului şi a statului şi va răspunde promt şi eficient la toate provocările  care pot afecta ordinea publică şi contribuie din plin la creşterea gradului de siguranţă publică şi la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetăţenilor, alături de alte instituţii militare şi civile.

La mulţi ani, POLIŢIA ROMÂNĂ! LA MULŢI ANI, DRAGI COLEGI!

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: