Parcare supraetajată la Agrement

        Topirea zăpezii a creat disconfort turiștilor care au venit să schieze în Straja. Mașinile au rămas în parcarea de la Agrement, care s-a transformat într-o mare de noroi. Acest lucru va fi remediat în curând, deoarece primarul Lucian Resmeriță promite că, în zonă va fi construită o parcare supraetajată.

“Parcarea din zona de agrement este o parcare care anul acesta a reușit să ne scoată din situații destul de grele. A fost primul an în care nu am avut blocaje. Nu este o parcare conform standardelor Uniunii Europene, dar,  este o parcare care ne scoate din greutățile pe care le-am avut din acest punct de vedere. Îmi doresc ca anul acesta să reușim să depunem un proiect prin care să realizăm  800 de locuri de parcare, jos la agrement, și 300-400 de locuri de parcare sus în stațiunea Straja, etajate,  pentru a nu mai exista probleme. Momentan, aceasta este situația pe care o avem. Este un disconfort acum, dar de asfaltat,  nu asfaltăm. O să încercăm să amenajăm corespunzător și să facem acea parcare supraetajată”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Totodată aceesta are o viziune realizată despre dezvoltarea zonei, care va fi pusă la dispoziția investitorilor. “Acea zonă o vom lăsa investitorilor, e o zonă de aproximativ două hectare și cine dorește să investească în zona de agrement, le  punem teren la dispoziție pentru a-și face investiția și de a ridica un hotel. Trebuie să găsim doar doritorii,  care să fie interesați să-și ridice  un hotel. Ne dorim și putem  să dezvoltăm orașul în partea de jos, pentru a avea viață în oras, în Lupeni și să avem turiști și în oraș.

Pe lânga Straja, putem să găsim și un puț școală pentru a-l amenaja. Putem pune în valoare tot ceea ce avem,  pentru ca turistul să -și petreacă timpul și în acea zonă. Trebuie să îi găsim turistului o săptămână în care, să organizăm diferite evenimente și  să aibă variante viabile,  de a face ceva în Lupeni. Acesta este scopul nostru pentru următorii ani”, a conchis primarul lupenean.

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: