CRISTIAN RESMERIȚĂ: ”Vom face întâlniri cu alegătorii!”

      Pentru că în curând va demara Campania electorală pentru alegerile europarlamentare, social democrații își doresc să obțină în data de 26 mai a.c., scorul preconizat, și să se claseze pe primul loc la nivel național în ceea ce privește numărul de europarlamentari.

Județul Hunedoara  a fost împărțit pe opt regiuni, iar coordonarea campaniei  pe Valea Jiului îi va reveni senatorului hunedoarean, Cristian Resmeriță, președintele celei mai puternici organizații municipale hunedorene, cea din Lupeni. Acest lucru a fost comunicat în recenta conferință de presă, iar acum, senatorul își mobilizează echipa de campanie, va organiza întâlniri cu cetățenii în care să prezinte activitatea parlamentarilor social- democrați, etc.

” Așa cum știți, de la întâlnirea trecută, la nivelul organizației județene ne pregătim pentru alegerile europarlamentare. De Valea Jiului mă voi ocupa personal și voi face în așa fel încât toate eforturile pe care le vom depune să ducă la obținerea unui scor bun, să avem mai mulți europarlamentari. Voi face întâlniri cu alegătorii pentru că trebuie să ne promovăm echipa de candidați social-democrați pentru Parlamentul European”, a ținut să spună senatorul CRISTIAN RESMERIȚĂ. (E.S.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: