La spitalul din municipiul Lupeni se fac angajări

         Persoanele interesate de ocuparea unui loc de muncă în sistemul medical, o pot face acum, deoarece spitalul lupenean scoate la concurs mai multe posturi vacante. Astfel, sunt scoase la concurs de recrutare următoarele posturi: asistent medical principal obstretică-ginecologie, infirmieră şi îngrijitoare.

Pentru ocuparea postului se cer studii de specialitate şi şase luni vechime pe un post  similar. Concursul se va organiza după următorul calendar: 19 februarie – proba scrisă şi în data de 22 februarie – proba interviu.

Spitalul Municipal Lupeni beneficiază de unul dintre cele mai moderne ambulatorii de specialitate din judeţul Hunedoara şi din ţară. Investiţia realizată şi dotările de care dispune acum spitalul lupenean. O altă precupare majoră administraţiei locale din Lupeni este atragerea de medici, care să vină să lucreze într-o unitatea spitalicească, acolo, unde, corpul medical este unul de excepţie, iar investiţiile făcute îi pot determina să facă perfomanţă profesională, dacă se vrea.

Elena Dragomir

One comment

  1. Valter Cojman spune:

    Pe interne, dupa amiaza sunt maxim 2 asistente la +/- 40 de pacienti si noaptea o singura asistenta. In plus, li se mai baga in saloane si pacienti de competenta chirurgiei si, chiar, a ATI iar,sambata, duminica si la sarbatorile legale, trebuie sa aiba grija si de pacientii de pe BFT.
    Pe sectia unde fac angajari de multe ori nu au pacienti dar sunt cate doua asistente la serviciu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: