La Lupeni au început pregătirile pentru marcarea Centenarului Marii Uniri

         1 Decembrie – Ziua Naţională a României are o însemnătate specială în societatea noastră, anul acesta fiind aniversați 100 de ani de la unirea provinciilor românești, eveniment marcat prin hotărâre de Guvern, de toate administrațiile publice locale în cadrul proiectului – Centenarul Marii Uniri.

Pentru a marca evenimentul, administrația publică locală a municipiului Lupeni a început pregătirile, Parcul de la CAP devenind  locația centrală, unde se vor derula mai multe evenimente. Se amenajează  un  târg de sărbători, unde se vor putea procura diferite  produse agroalimentare iar cei mici se vor bucura de feeria creată de aprinderea iluminatului ornamental de sărbătorile de iarnă.

               ”Am început pregătirile pentru evenimentele care vor avea loc pe data de 1 Decembrie 2018, în Parcul CAP, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Invit pe această cale pe toți locuitorii municipiului nostru să fie alături de noi la marea sărbătoare, pentru a sărbători împreună Ziua Națională”, a ținut să transmită primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

De la orele 11.00 în parcul de la CAP va avea loc și un spectacol tradițional unde se vor  interpreta cântece patriotice și tradiționale românești.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: