„Program deplasări în Valea Jiului în vederea evaluării / reevaluării persoanelor cu handicap adulţi şi copii – luna decembrie 2018”

              Evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.

Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap (copii şi adulţi) care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul D.G.A.S.P.C. Hunedoara efectuează deplasări în această zonă în vederea evaluării /reevaluării persoanelor cu handicap.

Pentru luna decembrie 2018, deplasarea va avea loc după cum urmează:

 

Program

Serviciul

Locaţia

04. 12. 2018

 

Începând cu ora 1000 Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroșani)
Serviciul Evaluare Complexă a Copilului Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent si delincvent Petroşani,str. NTitulescu, nr. 14
11. 12. 2018 Începând cu ora 1000 Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroșani)
   

DIRECTOR GENERAL

GEANINA MARINA IANC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: