CLUBUL DE PRESĂ VALEA JIULUI – NOI PROIECTE ÎN LUNA DECEMBRIE, A CADOURILOR

            În cursul anului 2018 reprezentanții CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI au derulat mai multe proiecte culturale și social – caritabile, în parteneiat cu binecuvântarea Arhiepiscopulului Vartolomeu, al Vâlcii, cu Liga Femeilor Ortodoxe Vâlcea, Prefectura Vâlcea, DGASPC Vâlcea și alții.

Totodată,  i-au găzduit în vară, pe membrii CARAVANEI CULTURII, care la rândul lor, le-au oferit lupenenilor și locuitorilor din Valea Jiului un spectacol de neuitat la Palatul Cultural din Lupeni, în finalul unui alt eveniment de marcă pe care l-a inițiat CLUBUL DE PRESĂ VALEA JIULUI alături de partenerii săi, CAMPANIA VIAȚA,  care a avut un impact deosebit asupra comunităților din vestul Văii Jiului.

Ultima acțiune derulată de  inimoșii membri ai CLUBULUI DE PRESĂ DIN VALEA JIULUI  a fost reflectată în presa vîlceană și națională, la posturile de televiziune națională și locală.

    În cadrul activității derulate în octombrie,  reprezentanții CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI au oferit o zi de neuitat benefeciarilor căminului de seniori de la Zătreni, au socializat cu aceștia și, împeună cu conducerea căminului, s-a pus la punct acțiunea din luna decembrie, un alt proiect care se va intitula ”DĂRUIEȘTE DIN TOATĂ INIMA ȘI DESCHDEȚI SUFLETUL PENTRU A PRIMI DRAGOSTEA”.  Beneficiarii vor primi cadouri de Crăciun, îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte de uz caznic, sanitare, etc., ce sunt utile pentru buna activitate din centru. Și Moș Crăciun le va trece pragul, ajutoarele lui fiind chiar membrii CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI la care, cu siguranță se vor alătura și alți parteneri.

    Moș Crăciun va duce daruri și pentru 200 de copii care sunt arondați Mănăstririi Stănești și Centrului Maternal de Urgență din Troianu, care adăpostește mame abuzate,  singure,  cu copii. Iar oamenii de bine care se pot alătura acțunilor inimoșilor membrii ai CLUBULUI DE PRESĂ o pot face contactându-i la numarul de telefon: 0737-402737 sau pe adresa de email: angella_presss@yahoo.com

Ori fâcând donații care se pot trimite pentru a fi distribuite mai departe beneficiarilor (imaginile de la anterioarele activități sunt disponibile pe pagina de grup a CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI)… sau puteți directiona cei 2% către asociație sau agenții economici completând formularul 200.

În numele colegilor și beneficiarilor, vă  mulțumesc anticipat!

Angella Dumitrașcu – președintele CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: