La Lupeni, ziua şi lucrarea, acum pe strada Straja

Profitând de vremea  favorabilă, autorităţile locale continuă proiectele de  modernizare a infrastructurii publice de transport.

   Potrivit informaţiilor prezentate de primarul municipiului Lupeni, în cursul zilei de miercuri, 14 noiembrie, a fost demarată o nouă investiţie de acest fel. „Este vorba despre strada Straja, unde asfaltăm un alt tronson de circa 800 de metri, pe o porţiune de drum betonat”, a ţinut să transmită primarul Lucian Resmeriţă.

Strada Straja, odată cu finalizarea acestei investiţii, practic este modernizată integral pe toată lungimea aflată în responsabilitatea ce îi revine administraţiei publice locale, din zona centrală a Lupeniului şi până la conexiunea cu drumul judeţean care asigură accesul rutier în staţiunea turistică Straja.

Din cauza gradului mare de dificultate, lucrările de asfaltare de pe strada POMILOR s-au executat pe mai multe tronsoane. ASFALTAREA ultimului tronson se apropie de finalizare, s-a turnat primul strat de asfalt şi urmează stratul de uzură.(M.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: