Construcţia celui de-al treilea bloc ANL a început la Lupeni

            În septembrie 2017, scriam despre intenţia administraţiei publice locale de a construi cel de-al treilea bloc ANL în municipiului Lupeni. Şi, iată că, la mai bine de un an, după ce au fost obţinute toate avizele necesare, miercuri, 17 octombrie s-a turnat prima cupă de beton, la fundaţia noului bloc.

„Profităm de vremea bună dar şi de faptul că avem semnate o serie de contracte de investiţii pe care ne dorim să le finalizăm cât mai repede posibil şi lucrăm, pe raza municipiului Lupeni, pe mai multe fronturi de lucrări publice. Construcţia noului bloc ANL este un alt obiectiv de importanţă majoră pentru noi şi nu pot decât să mă bucur că şi aici au început în forţă lucrările, iar acum muncitorii de la firma care execută această lucrare vor începe deja turnarea fundaţiei”, a  transmis  primarul Lucian Resmeriţă.

Imobilul va cuprinde 45 de unităţi locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere şi 25 apartamente cu două camere.

Conform devizului general privind cheltuielile realizării acestui obiectiv de investiţie, acestea  se ridică la suma de 522.206,82 lei cu TVA. Alte date legate de acest proiect au fost furnizate de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă în cadrul şedinţei de îndată de Consiliu local,  din  data de 19 septembrie 2017, în care li s-a propus consilierilor,  spre aprobare această investiţie deosebit de importantă pentru tinerii municipiului Lupeni.

   „Amenajările exterioare ale blocului de locuinţe vor consta în amenajarea unei parcări situată în partea sudică a blocului ANL, realizarea unui trotuar pietonal şi a unui zid de sprijin prevăzut la bază cu o rigolă betonată, de asemenea va fi asigurată branşarea imobilului la reţeaua de alimentare cu apă rece şi canalizare, la reţeaua de energie electrică şi la gaze natural”, a conchis primarul lupenean.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: